duminică, 8 mai 2011

Dezmembrarea automobilelor

            Avand doua Dacii am cazut de acord sa folosim ambele parti frontale la constructie, nu mai fiind nevoie sa construim noi partea din fata. Primul automobil "sacrificat" a fost Dacia rosie, urmata de cea albastra, asupra carora s-au luat cateva cateva masuri de siguranta prin deconectarea si indepartarea bateriei de acumulatoare, golirea si indepartarea rezervoarelor de combustibil si asigurarea stabilitatii masinilor.
            Dezmembrarea a  inceput cu demontarea capotei motorului, a farurilor, a lampilor de semnalizare si a ornamentelor exterioare.










              Urmatoarea operatie a fost demontarea interiorului, a instalatiei electrice, a motorului si a transmisiei care urmeaza sa fie reconditionate in scopul refolosirii.











        Dupa ce dezmembrarea s-a incheiat si au fost recuperate toate piesele necesare refolosirii ulterioare, a avut loc o scurta pauza de stabilire a locului de unde urmau sa fie taiate cele doua autovehicule in functie de dimensiunile stabilite. Taierea s-a efectuat folosind polizoare unghiulare profesionale.


















                                                                                                                                                                                  A doua zi, printr-e picaturile de ploaie, am reusit sa centram cadrul si sa-l sudam definitiv. Aceasta fiind cea mai complicata operatie de pana acum, necesitand foarte multa atentie si masuratori foarte precise.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu